Eigenaresse en vinologe Tina Zwaart van restaurant Ratatouille in Harderwijk geeft bestelde maaltijden vanuit hun CuliWinkel aan gasten mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaresse en vinologe Tina Zwaart van restaurant Ratatouille in Harderwijk geeft bestelde maaltijden vanuit hun CuliWinkel aan gasten mee. © Henri van der Beek

In de groentenhemel met restaurant Ratatouille in Harderwijk, maar dan voor thuis

Over de TongWie graag wat te kiezen heeft, kan zich bij restaurant Ratatouille in Harderwijk uitleven. Oók in coronatijd zijn er meerdere afhaal- en bezorgmaaltijden te krijgen. Maar met die naam en een centrale rol voor groenten in het restaurant, kunnen we bijna niet anders dan het groentenmenu kiezen (en daar kregen we geen spijt van!).

 1. Relinde Weil moest middenin de coronacrisis haar St Jansdal dichtgooien: ‘We schrokken ons rot van wat we zagen’
  PREMIUM

  Relinde Weil moest middenin de coronacri­sis haar St Jansdal dichtgooi­en: ‘We schrokken ons rot van wat we zagen’

  Het had het jaar van de waarheid moeten worden. Dit had het jaar moeten worden waarin ze aan Flevoland hadden kunnen laten zien dat ze er voor ze waren. Relinde Weil (52), is nu vier en een half jaar bestuurder en directeur van ziekenhuis St Jansdal. Ze moest eerst het failliete ziekenhuis MC Zuiderzee doorstarten en kreeg daarna ook nog twee zware coronagolven over zich heen. Het was een jaar van grote ups en diepe downs.
 1. Speeltuinapparatuur gejat: 'De kinderen zijn de dupe'
  Play

  Speeltuin­ap­pa­ra­tuur gejat: 'De kinderen zijn de dupe'

 2. Melania Trump neemt alvast afscheid als first lady in video
  Play

  Melania Trump neemt alvast afscheid als first lady in video

Veluwe