Volledig scherm
© Thinkstock

Kroegen mogelijk uur langer open in Harderwijk

HARDERWIJK - Kroegen in Harderwijk mogen binnenkort, bij wijze van proef, doordeweeks mogelijk een uurtje langer doorgaan. De deuren moeten dan wel om 1.00 uur dicht zijn, maar bezoekers mogen nog een uur blijven zitten.

De Harderwijkse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland heeft hiervoor een officieel verzoek ingediend bij de gemeente, zo bevestigt co-voorzitter Ernst Schuurkamp. Groen licht is er weliswaar nog niet gegeven, maar het college van burgemeester en wethouders heeft al wel te kennen gegeven dat het bereid is mee te werken. Wanneer de proef moet beginnen en hoe lang die dan duurt, is op dit moment nog onbekend.

  1. Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk
    video

    Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk

    Tiny Heijmans uit Geffen, finalist van het verspreidingsgebied Brabants Dagblad, is op de KNVB Campus in Zeist uitgeroepen tot winnaar van de Clubhelden van de amateursport 2017. Als vrijwilliger van Nooitgedacht, de voormalige club van Ruud van Nistelrooij, ontving hij 10.000 euro voor zijn club. Harderwijker Goossen Luytjes, als VVOG-vrijwilliger de winnaar van het Stentor-gebied, haalde de top-drie niet maar ging wel met een minicruise naar huis.

Veluwe