Volledig scherm
Foto Paul Hartman

LaLaLand Festival trotseert de regen

HARDERWIJK - Al dagen regent het pijpenstelen. Dat weerhoudt enkele tientallen vrijwilligers er echter niet van om door te gaan met de opbouw van LaLaLand Festival in Harderwijk, dat vrijdagavond begint.

Weer of geen weer: LaLaLand gaat vrijdagavond gewoon van start zoals gepland, bezweert de organisatie. De Stille Wei, waar het festival wordt gehouden, is inmiddels veranderd in een modderpoel. Maar ook dat zijn problemen die, indien nodig, zijn te verhelpen. De vrijwilligers hopen echter voorzichtig dat de zon zich dit weekeinde toch laat zien. Het kan immers niet eeuwig blijven regenen.

Optredens en activiteiten zijn verdeeld over vijf verschillende podia. Een kleine greep uit het aanbod: Baskerville, Project Bongo, Chili Con Fusion, Gruppo Sportivo, Diesel Disko en Soul Sister Dance Revolution. Voor het complete programma, zie www.lalaland-festival.nl.

LaLaLand duurt op vrijdag tot 23.30 uur en op zaterdag gaat het feestgedruis zelfs nog een half uurtje langer door. Bezoekers die er dan nog geen genoeg van hebben, kunnen naar een van drie LaLaLand-afterparty's die in café's Nicky's Inn, Sir Jack en Tommy's worden gehouden.

Het volledige programma van LaLaLand Festival 2013 is hieronder te bekijken.

Volledig scherm
Foto Paul Hartman
Volledig scherm
Foto Paul Hartman
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Veluwe