Volledig scherm
Affiche Gouden Kabouter Awards

LaLaLand maakt kans op Gouden Kabouter

HARDERWIJK - Het culturele festival LaLaLand, waarvan de eerste editie vorig jaar werd gehouden op de Stille Wei in Harderwijk, is genomineerd voor een Gouden Kabouter in de categorie low budget.

Of het Harderwijk evenement de prijs in de wacht sleept, wordt op maandag 11 maart bekendgemaakt in muziekpodium Paradiso in Amsterdam.

Het begon in 1995 als een grap, maar inmiddels is de uitreiking van de Gouden Kabouter Awards een begrip geworden in het Nederlandse uitgaanscircuit. De verkiezing vindt zijn oorsprong in Amsterdam. Dat verklaart ook gelijk waarom de meeste prijswinnaars Amsterdams uitgaansgelegenheden zijn.

Er zijn awards te verdelen in verschillende categorieën, de een wat serieuzer dan de ander. Daarnaast is de ene award minder felbegeerd dan de ander. Zo mag de horeca-gelegenheid die de prijs voor smerigste wc's in ontvangst mag nemen, zich natuurlijk achter de oren krabben. De award voor meest vriendelijke barpersoneel is in dat opzicht een stuk gewilder.

LaLaLand maakt kans op de low budget kabouter. Zoals de naam al suggereert is deze prijs bestemd voor de organisatie die met betrekkelijk weinig financiële middelen een goed evenement op poten weet te zetten. Voor een compleet overzicht van de genomineerden en meer informatie over de Gouden Kabouter Awards: www.goudenkabouter.nl . Er kan ook worden gestemd via de website.

De voorbereidingen voor de 2013 editie van LaLaLand zijn inmiddels alweer in volle gang. Het festival wordt gehouden op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei op de Stille Wei in Harderwijk. Mogelijkerwijs wordt ook het Strandeiland betrokken bij het evenement.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Veluwe