Met zijn lawaaiprotest wil Harderwijker Vincent Lagerwaard zich laten horen als tegenstander van de voorgenomen 2G-aanpak van de pandemie.
Volledig scherm
PREMIUM
Met zijn lawaaiprotest wil Harderwijker Vincent Lagerwaard zich laten horen als tegenstander van de voorgenomen 2G-aanpak van de pandemie. © ANP

Lawaaiprotest in Harderwijk tegen corona-aanpak: ‘Geen mensen uitsluiten’

Met de 2G-maatregel die Mark Rutte en Hugo de Jonge overwegen gaat de overheid een stap te ver, vindt Vincent Lagerwaard in Harderwijk. Daarom organiseert hij in zijn woonplaats een lawaaiprotest, met de start op de boulevard en een wandeling door de binnenstad. 

11 reacties

 • Vincent Lagerwaard

  1 jaar geleden
  M.H. van den Brink, mensen die tegen de experimentele gen beïnvloeding kiezen sluiten zichzelf niet uit. Mensen die wel meedoen aan dit Experiment lopen het risico op medische issues op korte, middellange of lange termijn. In de NL Staatscourant is gepubliceerd dat het gaat om een Experimenteel 'vaccin', met een einddatum van het Experiment op 01-01-2023. In het Contract met de Overheid is vermeldt dat de Leveranciers alle verantwoordelijkheid afwijzen, als het gaat om Medische gevolgen.
 • Vincent Lagerwaard

  1 jaar geleden
  Reinder Bosch Verplicht Vaccineren kan in China, daar zijn geen mensenrechten, ga jij daar dan maar wonen samen met Co Schaftenaar... Wat jij wil kan niet, omdat het 1. Aantasting van Vrijheid is, Tegen Medisch Integriteit en Zelfbeschikkingsrecht. 3. In gaat tegen de NL Grondwet & Europese en US Wetgeving. 4. In gaat tegen Rechten van de Mens & de Geneefse Conventie.
 • Vincent Lagerwaard

  1 jaar geleden
  Migchiel Dirksen is zelf een zielige aandachtstrekker die het procesmanagement bij de politie volledig doet falen...Wat een chaos daardoor. Lees dit artikel van de Stentor eerst eens goed voordat je je reactie geeft. Ik ben groot voorstander van het houden van de basismaatregelen, sterker nog ik wil daarin nog verder gaan dan demissionaire WEF kabinet Rutte. Alleen zittend gebruik Horeca is mijn voorstel. Ik ben voor vreedzaam protest en werk goed samen met de Politie. Tevens Hulde aan de Zorg !
 • G Wassenaar

  1 jaar geleden
  De enige mensen die uitgesloten worden zijn de mensen die ziek en/of met zware pijn wachten op een operatie. Zij kunnen niet op stap, protesteren of wat dan ook. Ieder ander kan zijn/haar aangepast leven leiden.
 • Berjan Visch

  1 jaar geleden
  Dirk...doe eerst je huiswerk voor je onzin post. Israel heeft minder dan 900 doden per miljoen inwoners en nlds bijna 1100 doden. Dat is ruim 20% meer. Israel prikt nu volop een 3e prik en het aantal besmettingen gaat als een raket naar beneden. Dus kijk naar de cijfers zou ik zeggen.