Het plan zoals Habion dat had ontwikkeld voor de nieuwbouw van Randmeer in Harderwijk. Het voldoet niet aan de uitgangspunten die de gemeente heeft opgesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Het plan zoals Habion dat had ontwikkeld voor de nieuwbouw van Randmeer in Harderwijk. Het voldoet niet aan de uitgangspunten die de gemeente heeft opgesteld. © Habion

Licht op rood voor woontoren Randmeer; Harderwijk komt met eigen variant, met meer groen

Er gaat een kruis door de plannen voor de nieuwbouw op het terrein van het slopen zorgcentrum Randmeer in Harderwijk. Eigenaar Habion zal met een nieuw voorstel moeten komen dat voldoet aan de voorwaarden van de gemeente, met onder andere een parkeergarage, veel groen en uitzicht op het water. 

  1. Drukke Gooiseweg in Flevoland wordt helemaal vierbaans, nog even overlast maar dan is het werk klaar
    PREMIUM

    Drukke Gooiseweg in Flevoland wordt helemaal vierbaans, nog even overlast maar dan is het werk klaar

    Wie regelmatig over de drukke Gooiseweg (N305) van Zeewolde naar Almere rijdt had het al lang opgemerkt: de verdubbeling naar vier banen komt er aan. Na twee jaar voorbereidend werk wordt nu de laatste zet gegeven, eind september is de vierbaansweg klaar. Maar eerst nog even door een zure appel heen bijten, want vanaf 28 juni is de weg twee weken lang volledig afgesloten voor verkeer.

Veluwe