De laatste elf kavels op het Noordereiland gaan in de verkoop. De kavels liggen aan de rand van het water, recht tegenover de jachthaven.
Volledig scherm
PREMIUM
De laatste elf kavels op het Noordereiland gaan in de verkoop. De kavels liggen aan de rand van het water, recht tegenover de jachthaven. © BramvandeBiezen/Hollandluchtfoto

Liefhebbers voor plekje op Noordereiland hebben nog één laatste kans

Wie nog graag op het Noordereiland in het Waterfront in Harderwijk wil wonen, heeft nog één allerlaatste kleine kans op een plek. Vanaf 20 juni gaan de laatste elf kavels in de verkoop, pal tegenover Jachthaven De Knar. 

De grootte van de kavels varieert, van minimaal 420 vierkante meter tot 535 vierkante meter. Wie zijn eigen huis wil ontwerpen en bouwen op de kavel moet wel een goed gevulde portemonnee meenemen, de kavels worden vanaf 440.000 euro verkocht, vrij op naam inclusief btw.  Met een prijs van zo'n duizend euro per vierkante meter grond niet de goedkoopste plek om te wonen (de landelijke gemiddelde prijs voor een bouwkavel ligt op ongeveer vijfhonderd euro per vierkante meter-red.). 

Veluwe