Willem Engel in de rechtbank van Rotterdam voorafgaand aan de zitting. Inzet links: Norbert Dikkeboom.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Engel in de rechtbank van Rotterdam voorafgaand aan de zitting. Inzet links: Norbert Dikkeboom. © ANP/Ruben Schipper

Man achter mas­sa-aangifte Willem Engel over scheldpartij: ‘Hij misbruikte haar overlijden’

Wonderlijke taferelen gisteren in de Rotterdamse rechtbank en Norbert Dikkeboom uit Harderwijk zat er met zijn neus bovenop. Dankzij een door hem gestarte en uiteindelijk door 22.581 mensen ondertekende aangifte moest corona-activist Willem Engel zich verantwoorden voor opruiing via sociale media. De initiatiefnemer blikt terug op een bewogen maandag.

21 reacties

 • Toni Strijkert

  1 week geleden
  @Marinus Visser 😂😂 Van welke planeet kom jij af ??? Ouderen en kwetsbaren, want daar ging en gaat het om, zijn beter beschermd nu. Ook jij kijkt nog steeds de fabeltjeskrant zéker, zou eerst maar eens je eigen er goed in verdiepen voordat je onzin uitkraamt.
 • Dirk Brinkman

  1 week geleden
  Willem Engel komt uit een dwarsliggers familie , het is bij hem met de paplepel ingegoten , zijn vader de huisjes melker , camping baas heeft ook vele processen en onteigenings procedures gehad , dus Willempie weet niet beter of het leven bestaat uit protesteren en procederen . Deze familie moet met pek en veren op een onbewoond eiland neer gepoot worden , want ze stoppen nooit.
 • Jeanine Olivier

  1 week geleden
  Opvallend? Bij aanklacht minister?70.000 getekend? Hoor je niks? Wel zo dubbel?
 • M.C.R. Kroes

  1 week geleden
  @ada Schouten, ik heb ook echt ondergetekend hoor en ook ik ben echt!
 • Ronald van der Valk

  1 week geleden
  @ada Schouten, ook ik heb ondertekend en ik ben echt.