Politieauto's verzamelen zich bij een woning aan de Marsdiep in Harderwijk waar een melding vandaan kwam van een schietpartij.
Volledig scherm
PREMIUM
Politieauto's verzamelen zich bij een woning aan de Marsdiep in Harderwijk waar een melding vandaan kwam van een schietpartij. © Damian Ruitenga / NewsUnited

Man dringt woning binnen in Harderwijk, vuurt kogel af en vlucht: ‘Twintig centimeter verder en ik zou in mijn been zijn geraakt’

UpdateEen nog onbekende man heeft vanmorgen een kogel afgevuurd in een woning aan de Marsdiep in Harderwijk. De huurder van de woning verklaart dat de schutter het had voorzien op een Brabantse logé. Volgens hem is de schutter gevlucht en de logé meegenomen door de politie. De politie verklaart dat er een 26-jarige man uit Harderwijk vastzit voor verhoor.

1 reactie

  • Goossen

    2 jaar geleden
    Een vreemd verhaal van een zich 'verhuurder' noemende bewoner van een al eens wegens hennepkwekerij gesloten pand, die een 'logé uit Brabant' toch maar het gat van de deur wijst omdat anders 'de bezoekregeling met dochterlief in gevaar zou kunnen komen', nadat een 'onbekende' een schot loste dat liefst 20 (zegge: twintig) centimeter van zijn been in de vloer ging..... Je verzint zoiets niet, nietwaar?