In het nu nog groene gedeelte tussen de woningen en de A28 worden de komende jaren nog enkele honderden woningen gebouwd. Gemeente en ontwikkelaar zijn in overleg over soort woningen en prijsklassen: meer appartementen en meer middeldure huur. Linksboven het Crescentpark.
Volledig scherm
PREMIUM
In het nu nog groene gedeelte tussen de woningen en de A28 worden de komende jaren nog enkele honderden woningen gebouwd. Gemeente en ontwikkelaar zijn in overleg over soort woningen en prijsklassen: meer appartementen en meer middeldure huur. Linksboven het Crescentpark. © BramvandeBiezen/HollandLuchtfoto

Meer appartementen en middeldure huurwoningen in Harderweide

In het nieuw te bouwen deel van woonwijk Drielanden in Harderwijk komen mogelijk meer appartementen en (kleinere) middeldure koop- en huurwoningen. Ontwikkelaar BPD en de gemeente onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om in te spelen op de huidige behoefte. 

In het gebied Harderweide wordt volop gebouwd aan de buurt Laaghe Veluwe langs straten met namen als Kamperfoeliedreef, Korenbloemdreef en Kamgrasdreef. Allemaal uitverkocht en verhuurd en deels ook al bewoond.

Veluwe