De  N302  door Harderwijk werd in 2010 volledig vernieuwd, met viaducten ter hoogte van de Newtonweg (foto) en de Lorentzstraat. Er is nu onderhoud nodig.
Volledig scherm
PREMIUM
De N302 door Harderwijk werd in 2010 volledig vernieuwd, met viaducten ter hoogte van de Newtonweg (foto) en de Lorentzstraat. Er is nu onderhoud nodig. © archief de Stentor

N302 bij Harderwijk twee weekenden dicht. ‘Hoe halen ze het in hun hoofd?!’

‘Waardeloos en een aanfluiting’. De kritiek is niet mals. Ondernemers in Harderwijk zijn boos op de provincie Gelderland omdat pas zo laat bekend is gemaakt dat de N302 tussen de A28 en Flevoland komend en volgend weekend is afgesloten, voor alle verkeer. ,,Hoe halen ze het in hun hoofd?! Net nu de toeristen naar onze stad komen.”

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Veluwe