Nederland in Verzet trekt vreedzaam door Harderwijk: burgemeester opgelucht

Op de demonstratie van Nederland in Verzet in Harderwijk zijn vrijdag een kleine 200 betogers afgekomen. Het bonte gezelschap marcheerde vanaf de Boulevard de woonwijk Stadsweiden in, onder het zingen van strijdliederen en het roepen van leuzen. Politie, politiek en media kregen verbaal de volle laag, maar de betoging was verder vreedzaam.  

12 reacties

 • gert wildvank

  1 maand geleden
  Ik miste de fanfare een beetje, en de gladiolen op het einde.. (geen boer gezien trouwens..)
 • Berjan Visch

  2 maanden geleden
  Blijkbaar was vincent er zelf alleen niet bij. Wat een kansloze bijdrage.
 • F. Post

  2 maanden geleden
  Nou nou wat een boeren , wat ik gezien heb is dat deze demonstranten nog geen koe van een ezel kunnen onderscheiden.
 • Vincent Lagerwaard

  2 maanden geleden
  De Stentor kan echt niet tellen. Het waren er 400 deelnemers en duizenden mensen stonden langs de weg om steun te betuigen aan het protest voor de boeren. Ook veel supporters op de fiets en scooters reden over de fietspaden mee. Het was een groot succes en het verliep zonder enig incident ! De Mars van Harderwijk voor de Boeren - zeer veel support van de bewoners, oud en jong - de stad loopt uit! Dit wordt een grote afterparty ! https://twitter.com/FransmanBoertje/status/1542946454506962948
 • Timo Cleton

  2 maanden geleden
  Kansloos volk. Waarschijnlijk weer een groot deel van de vaste uitkeringtrekkende demonstranten. Lekker makkelijk zeiken op alles en iedereen behalve jezelf. Zelf geen poot uitsteken en anderen de schuld geven. Zet je in voor de politiek en als je zo goed weet wat nederland wil pak het dan goed aan ipv elke keer weer zon nutteloze mini “demonstratie”. 200 man is nog geen agendapunt waard dus ga lekker thuis op de bank zitten zodat je anderen niet tot last bent!

Veluwe