De buitenstalling is ‘aan de kleine kant’, stelt de gemeente. Scooters worden op het voetpad gezet. De gemeente gaat op zoek naar uitbreiding.
Volledig scherm
PREMIUM
De buitenstalling is ‘aan de kleine kant’, stelt de gemeente. Scooters worden op het voetpad gezet. De gemeente gaat op zoek naar uitbreiding. © Ruben Schipper

Nieuw NS-station Harderwijk kan fietsen en brommers nu al niet aan

Ondanks de nieuwe overdekte fietsenstalling bij het NS-station in Harderwijk is er nog steeds behoefte aan meer plekken om rijwielen te parkeren. De gemeente zoekt vooral naar extra capaciteit voor scooters en brommers. 

  1. Herstelwerk Elburgerbrug moet hersteld worden: alweer dagenlange stremming. Dat is niet voor het eerst (en ook niet voor het laatst)
    PREMIUM

    Herstel­werk Elburger­brug moet hersteld worden: alweer dagenlange stremming. Dat is niet voor het eerst (en ook niet voor het laatst)

    De voor de bereikbaarheid van Flevoland en de Veluwe zo belangrijke Elburgerbrug is eind augustus/begin september bijna een werkweek lang gestremd. Alweer, verzuchten gebruikers. Onderhoud, zegt de provincie Flevoland. Maar wel het gevolg van eerder gemaakte fouten. Zo zat er eerst een ongewenste knik in de brug en laat nu het asfalt los. Wat gaat er mis en hoe kan dat?

Veluwe