,,Dit is één van de weinige dingen die mensen nog kunnen doen", zegt Zero55-manager Peter Plantenga over een bezoek aan ‘zijn’ amusementscentrum.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Dit is één van de weinige dingen die mensen nog kunnen doen", zegt Zero55-manager Peter Plantenga over een bezoek aan ‘zijn’ amusementscentrum. © Kevin Hagens

Op de Veluwe valt bowlen ook zonder bier en bitterballen in de smaak: ‘Maar ik maak me wel zorgen over de kinderfeestjes’

Amusementscentra zijn momenteel ook op de Veluwe vreemde eenden in de bijt. Je mag wel bowlen, maar alleen zonder bier en bitterballen. Ondernemers zijn allang blij dat ze open mogen. Al geldt dat niet voor iedereen. 

 1. Dirigent langs de deuren om muzikale ode Nunspeetse mantelzorgers op cd te zetten
  PREMIUM

  Dirigent langs de deuren om muzikale ode Nunspeetse mantelzor­gers op cd te zetten

  Geen kerk, geen koor en geen concert. Maar de muziek blijft. Het jaarlijkse Classic Night Concert voor de mantelzorgers in Nunspeet wordt op een cd gezet die de doelgroep krijgt. Tenminste, als er genoeg geld wordt ingezameld. De donaties komen al binnen via crowdfunding en vanaf maandag trekt initiatiefneemster, zangeres en dirigente Annemarie de Jong (52) met een collectebus langs de deuren.
 1. Dodental zware aardbeving bij Turkije blijft oplopen
  Play

  Dodental zware aardbeving bij Turkije blijft oplopen

 2. Sluiting dreigt voor het Dolfinarium: 'Is een gemis'
  Play

  Sluiting dreigt voor het Dolfinari­um: 'Is een gemis'

Veluwe