Volledig scherm
Over het Ronde Huis dat ooit in de bossen bij Nunspeet stond gaan allerlei mysterieuze verhalen. © Gratis

Paragnosten en 'onverklaarbare ongelukken op A28' tijdens spirituele beurs in Harderwijk

Paragnosten, handlijnkundigen en mediums zijn zaterdag 20 januari in De Kiekmure in Harderwijk. Tijdens de Spirituele Gezondheidsbeurs is er bijzondere aandacht voor Het Ronde Huis in Nunspeet, dat omgeven is door mysteries. 

Tussen 10.30 en 17.00 uur kunnen bezoekers onder andere een kennismakingsconsult nemen bij paragnosten en mediums, coaches, therapeuten, handlijnkundigen en kaartleggers met vragen over bijvoorbeeld relatie, werk, een overleden persoon, opleiding, financiën, gezondheid of gewoon uit nieuwsgierigheid.

Er zijn stands met informatie over zaken als aurafotografie, automatisch schrift, pendelen, reiki, stoel-shiatsu, massage, voetreflex, coaching/counseling, voeding en gezondheid en nieuwetijdskinderen.

Verder zijn er op de beurs verkoopstands met onder andere New Age en esoterische artikelen zoals Boeddha’s, wierook, etherische olie, voeding en gezondheidsproducten, spirituele boeken, edelstenen, mineralen en sieraden

Ronde Huis

In een aantal lezingen wordt aandacht besteed aan het Ronde Huis dat ooit in de bossen bij Nunspeet stond. Over het huis gaan allerlei mysterieuze verhalen en zijn al vele boeken geschreven. Paragnost Bohdi Vartman presenteert in De Kiekmure zijn nieuwe boek 'Het Ronde Huis van een andere zijde gezien'. Daarin gaat het onder andere over 'onverklaarbare' ongevallen op de nabijgelegen A28.

Meer informatie is te vinden op de site www.pcpbeurs.nl. De toegang is 7 euro. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis mits onder begeleiding. Voor consulten moet apart worden betaald. 

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

Veluwe