Volledig scherm
De rotonde waar het ongeluk gebeurde © Google Streetview

Politie zoekt getuigen aanrijding in Harderwijk

Na een aanrijding op de rotonde Knardijk/Ganzenweg bij Harderwijk is een van de betrokkenen er vandoor gegaan zonder zijn identiteit bekend te maken. Het ongeluk gebeurde zondag 9 juni even na 12 uur. De andere bestuurder zette nog de achtervolging in, maar kon de ander niet tot stoppen dwingen. De politie zoekt nu naar getuigen van het ongeval.

Bij de aanrijding was een blauwe Mazda en een rode Peugeot betrokken. De politie heeft intussen met getuigen van de achtervolging gesproken. Om te achterhalen wat er precies is gebeurd vóór de achtervolging, is de politie is specifiek op zoek naar getuigen van de aanrijding op de rotonde Knardijk/Ganzenweg.

 1. Drie weken na fietscrosscrash ziet Hierdense Ruby Huisman deelname aan WK BMX al weer zitten
  PREMIUM
  video

  Drie weken na fietscros­scrash ziet Hierdense Ruby Huisman deelname aan WK BMX al weer zitten

  Een harde val tijdens de wereldbeker BMX in Frankrijk drie weken geleden. Breuken in haar gezicht, inwendige verwondingen, vijf dagen bivakkeerde fietscrosser Ruby Huisman uit Hierden op de intensive care in Frankrijk. Maar niets lijkt haar eronder te kunnen krijgen. Ze wil eind juli 'gewoon’ op het WK in het Belgische Zolder staan. Als deelneemster. ‘Ik ben een positief ingesteld mens’.
 2. Van schaamte tijdens de eerste taalles naar een nieuwe liefde via Facebook; Theo(42) uit Harderwijk leert lezen en schrijven van juf Goke
  PREMIUM

  Van schaamte tijdens de eerste taalles naar een nieuwe liefde via Facebook; Theo(42) uit Harderwijk leert lezen en schrijven van juf Goke

  Aap, noot, mies, en wim, zus en jet. Het zijn, net als voor veel mensen, de eerste woorden die Theo Smidt (42) uit Harderwijk heeft leren lezen en schrijven. Maar dat deed hij niet zoals de meesten op de basisschool, maar anderhalf jaar geleden. De Harderwijker was één van de 2,5 miljoen Nederlanders die moeite hebben met lezen en schrijven.

Veluwe