Chef Daan de Jong, sous-chef Marcel IJzerman en eigenaar Sjoert van Polen (vlnr) van restaurant Caert in Harderwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef Daan de Jong, sous-chef Marcel IJzerman en eigenaar Sjoert van Polen (vlnr) van restaurant Caert in Harderwijk. © Henri van der Beek

Restaurant Caert in Harderwijk zorgt ook thuis voor een feestje op de tong

Over de TongDe Black Box, met een viergangenmenu van restaurant Caert in Harderwijk, klinkt als een mysterieuze verrassing. En het blijkt een culinair cadeautje voor de noeste thuisblijver.

  1. Dit Kamerlid is luis in de pels van het Dolfinarium: 
‘Minister moet veel strenger zijn voor deze recidivist’
    PREMIUM
    5

    Dit Kamerlid is luis in de pels van het Dolfinari­um: ‘Minister moet veel strenger zijn voor deze recidivist’

    Jarenlang was de Partij voor de Dieren (PvdD) een roepende in de woestijn. Haar aanhoudende kritiek op het Dolfinarium in Harderwijk werd nauwelijks serieus genomen in politiek Den Haag. Maar tijden zijn veranderd. Het zeezoogdierenpark ligt onder een vergrootglas en heeft van de minister te horen gekregen dat het roer radicaal om moet. ,,Het Dolfinarium heeft zijn beste tijd gehad’’, zegt PvdD-Kamerlid Frank Wassenberg.

Veluwe