Volledig scherm
PREMIUM
Vergissen is niet mogelijk: het is absoluut helder welke gepimpte caravan op de Stadscamping Harderwijk de naam Marius heeft meegekregen. Pimpster Martine Hernandez vindt hem alleen nog niet helemaal af. © Bram van de Biezen

Slapen met en in Marius op Stadscamping Harderwijk

Naar bed met Marius van Dokkum en opstaan met de kunstenaar. Op de Stadscamping Harderwijk kan het. Martine Hernandez, die samen met haar man Quincy het beheerdersduo vormt,  toverde een oude caravan om tot een mini-museumpje. 

Glunderend zit ze op een bankje met oranje/bruine bekleding in het piepkleine 'huisje’. Zojuist heeft ze nog een gordijntje opgehangen. De puntjes op de i, zoals ze zelf zegt. ,,Het is namelijk nog niet helemaal af. Er moet nog een patio komen voor de caravan. Houten vlondertje, een afdakje en een eigen zitje. Maar ook voor binnen heb ik nog wel wat ideetjes.”

  1. Drontenaar bestraft voor lastigvallen raadslid CU Harderwijk en jeugdbeschermer

    Drontenaar bestraft voor lastigval­len raadslid CU Harderwijk en jeugdbe­scher­mer

    De manier waarop de jeugdzorg in Nederland is ingericht, zint de 54-jarige Johannes A. uit Dronten helemaal niet. Vorig jaar liepen zijn frustraties zo hoog op dat hij een jeugdbeschermer van Samen Veilig (SAVE) Midden-Nederland volledig door het slijk haalde bij zijn werkgever én de ChristenUnie-fractie in Harderwijk, waar de man ook actief is. De Drontenaar werd veroordeeld tot een voorwaardelijke boete.

Veluwe