Stefan van Pijkeren, eigenaar van Tattoo Pijkie in Harderwijk, heeft vrijdagmiddag de man die een overval aankondigde om vervolgens een pet te stelen, met collega's na een achtervolging de haven ingesmeten.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan van Pijkeren, eigenaar van Tattoo Pijkie in Harderwijk, heeft vrijdagmiddag de man die een overval aankondigde om vervolgens een pet te stelen, met collega's na een achtervolging de haven ingesmeten. © Ruben Schipper Fotografie

Tattoobaas Stefan jonast petjesdief haven Harderwijk in, politie pakt kletsnatte dader op en duikers halen mes uit water

VIDEOEen dief heeft nauwelijks kunnen genieten van het petje dat hij stal bij Tattoo Pijkie in Harderwijk. Sterker nog, hij vond zich minuten later in de haven. Toen hij eruit klom, werd de zeiknatte dader ook nog eens zonder pet ingerekend door de politie. 

  1. Dit gebeurt er op een ecoduct bij de Veluwe: ‘Als automobilist heb je geen idee’
    PREMIUM

    Dit gebeurt er op een ecoduct bij de Veluwe: ‘Als automobi­list heb je geen idee’

    Op een ecoduct speelt zich een heel leven af. Als automobilist merk je daar - een paar meter lager - niets van. Dankzij Lennard Jasper (37) kunnen we nu wel zien wat er boven hun hoofd gebeurt. De boswachter voor Staatsbosbeheer op de Noord-Veluwe heeft vanochtend op Twitter een foto geplaatst van een wild zwijn dat via zo’n natuurbrug de snelweg oversteekt. We vroegen hem naar het verhaal achter deze foto.

Veluwe