Volledig scherm
De vernieuwde Albert Heijn aan de Selhorstweg. © Ruben Schipper

Vernieuwde AH in Harderwijk voor kerst gereed

HARDERWIJK - Het einde van de verbouwing van supermarkt Albert Heijn in Harderwijk, komt eindelijk in zicht. De vernieuwde winkel moet vlak voor de kerstdagen gereed zijn, vertelt bedrijfsleider Dustin van Zeelt.

Vaste klanten herkennen hun vertrouwde supermarkt bijna niet meer terug. Het lijkt alsof er aan de Selhorstweg in Harderwijk een compleet nieuw gebouw uit de grond is gestampt. De vernieuwde winkel lijkt in de verste verte niet op de blauwe, vierkanten loods die het was.

Bedrijfsleider Van Zeelt is zichtbaar content met het nieuwe uiterlijk van 'zijn' filiaal. "Ja, het is erg mooi geworden, vind je niet? We krijgen ook veel positieve reacties van onze klanten. Het pand was ook duidelijk aan een opknapbeurt toe. Dat zal iedereen die weet hoe het gebouw eruitzag, kunnen beamen."

De meest ingrijpende aanpassing is wellicht de verplaatsing van de hoofdingang. Die bevindt zich op dit moment nog aan de zijde van de Selhorstweg, maar straks komen klanten binnen via een schuifdeur die grenst aan de parkeerplaats.

Veluwe