Volledig scherm
Het verkeer moet van twee keer twee rijbanen naar de ene weghelft, gezien vanuit de richting van de A28 en Harderwijk. © Teake Dijkstra

Vertraging onder het aquaduct bij Harderwijk

Autoverkeer op de N302 tussen de A28 bij Harderwijk en Flevoland heeft in de ochtend- en avondspits te maken met forse vertraging. 

Ter hoogte van het aquaduct onder de waterverbinding tussen het Veluwemeer en het Wolderwijd wordt gewerkt aan de weg. Daarvoor moet het verkeer van twee keer twee rijbanen terug naar één weghelft. De werkzaamheden voor het asfalteren duren naar verwachten twee weken. 

Live beelden verkeerssitiatie

Kijk hier op de webcam naar de actuele situatie. U kunt zelf het camerastandpunt kiezen via het menu onder het beeld.  
Live kijken naar de verkeerssituatie op Google Maps kan ook.

Volledig scherm
Een van de twee weghelften is onder het aquaduct afgesloten in verband met werkzaamheden. Links het fietspad. © Teake Dijkstra
  1. Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk
    video

    Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk

    Tiny Heijmans uit Geffen, finalist van het verspreidingsgebied Brabants Dagblad, is op de KNVB Campus in Zeist uitgeroepen tot winnaar van de Clubhelden van de amateursport 2017. Als vrijwilliger van Nooitgedacht, de voormalige club van Ruud van Nistelrooij, ontving hij 10.000 euro voor zijn club. Harderwijker Goossen Luytjes, als VVOG-vrijwilliger de winnaar van het Stentor-gebied, haalde de top-drie niet maar ging wel met een minicruise naar huis.

Veluwe