Het Operapad, hier gezien vanaf de Waterplassteeg, is volgens de bezorgde bewoners veel geschikter als doorgaande fietsroute.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Operapad, hier gezien vanaf de Waterplassteeg, is volgens de bezorgde bewoners veel geschikter als doorgaande fietsroute. © Google maps

Verzet tegen ‘fietsoplossing’ Harderwijk breidt zich uit: ‘Ik zit niet te wachten op blikjes die over de schutting worden gegooid’

Het verzet tegen de fietsroute door de Belcantodreef en de Rapdreef in Harderwijk breidt zich uit. Ook de bewoners van de Ariadreef vinden dat de gemeente de route moet verleggen naar bestaande fietspaden door de wijk Drielanden.

 1. Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen
  PREMIUM
  update | video

  Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen

  Zoekt de politie voor niets op het water naar de vermiste kanoër uit Ermelo? Hoewel ook vandaag tussen Strand Horst en Zeewolde vergeefs is gezocht naar de 27-jarige man die al sinds vrijdagavond wordt vermist, wordt niet uitgesloten dat hij zelf op het droge is gekomen. Zaterdag werd zijn kano gevonden in de vaargeul. Al drie dagen wordt er op en in het water naar de man gezocht.
 1. Vader redt zichzelf en zoontje van auto-ongeluk
  Play

  Vader redt zichzelf en zoontje van au­to-ongeluk

 2. Politieachtervolging vanuit Duitsland eindigt in horrorcrash
  Play

  Politieach­ter­vol­ging vanuit Duitsland eindigt in horror­crash

Veluwe