Volledig scherm
© Paul Hartman

Voorbereidingen LaLaLand van start

HARDERWIJK - De voorbereidingen voor LaLaLand Festival, dat komend weekeinde wordt gehouden op de Stille Wei in Harderwijk, zijn vandaag begonnen. Het leger vrijwilligers is gestart met het opzetten van de verschillende podia.

De ruim honderd vrijwilligers hebben een flinke klus voor de boeg. De start van het tweedaagse festival staat gepland voor komende vrijdag 20.00 uur.

Optredens en activiteiten zijn verdeeld over vijf verschillende podia. Een kleine greep uit het aanbod: Baskerville, Project Bongo, Chili Con Fusion, Gruppo Sportivo, Diesel Disko en Soul Sister Dance Revolution. Voor het complete programma, zie www.lalaland-festival.nl.

LaLaLand duurt op vrijdag tot 23.30 uur en op zaterdag gaat het feestgedruis zelfs nog een half uurtje langer door. Bezoekers die er dan nog geen genoeg van hebben, kunnen naar een van drie LaLaLand-afterparty's die in café's Nicky's Inn, Sir Jack en Tommy's worden gehouden.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Veluwe