Watertappunt populair bij Koningsspelen Harderwijk

videoNatte nekjes en rode konen! Het was zweten geblazen, gisteren tijdens de zesde editie van de Koningsspelen in Harderwijk. Kinderen uit de groepen vijf tot en met acht kregen een diversiteit aan activiteiten aangeboden. Maar het meest bezocht werd het watertappunt, waar ze hun knaloranje bidons keer op keer gingen vullen.

,,Het is wel warm ja, maar wel heel leuk'', roept de 8-jarige Coen. Hij zit in groep vijf en was een debutant op het evenemententerrein aan de Parkweg. Eline (9) heeft het zo warm dat ze haar hele bidon over haar hoofd leeggooit en goed voorbeeld doet goed volgen. Ook haar klasgenoten gooien de bidons leeg, eerst over hun eigen hoofd maar al snel is het een gierend waterballet. 

  1. Erna filmt wolvin GW998f drie keer met haar wildcamera op de Veluwe: ‘Zou ze drachtig zijn?’
    PREMIUM
    video

    Erna filmt wolvin GW998f drie keer met haar wildcamera op de Veluwe: ‘Zou ze drachtig zijn?’

    Vlak voor de wildcamera schudt wolvin GW998f zich op 6 maart even flink uit, ze snuffelt wat in een vossenhol, en verdwijnt dan weer uit beeld. Het is de derde keer dat een wildcamera van natuurliefhebber Erna Licht uit Harderwijk de ‘Veluwse’ wolf weet vast te leggen. ,,En op deze beelden lijkt ze een stuk forser dan in augustus en oktober 2018. Misschien dat ze drachtig is?’’

Veluwe