Weg dicht na ongeluk bij Harderwijk: verkeerschaos compleet na sluiting A28

videoBij een ongeval op de N302 bij Harderwijk zijn zondag twee gewonden gevallen. Bij het ongeluk waren een auto en een motor betrokken. De inzittende van de auto is door de brandweer bevrijd. 

Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is afgesloten. Vermoedelijk blijft de weg de komende tijd nog dicht vanwege onderzoek. Door het ongeluk is de chaos op de weg compleet,  vanwege de afsluiting van de A28

Afsluiting A28

Dit weekend werd een deel van de A28 tussen Harderwijk en Strand Horst door Rijkswaterstaat afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Het gaat om de hele rijbaan richting Amersfoort, die vrijdagavond 21.00 uur al werd afgesloten. Dat betekent forse verkeershinder voor weggebruikers.  De afsluiting duurt tot maandagochtend 06.00 uur. 

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
Volledig scherm
Twee gewonden na ongeval op N302 bij Harderwijk. © Persbureau Heitink
  1. Drontenaar bestraft voor lastigvallen raadslid CU Harderwijk en jeugdbeschermer

    Drontenaar bestraft voor lastigval­len raadslid CU Harderwijk en jeugdbe­scher­mer

    De manier waarop de jeugdzorg in Nederland is ingericht, zint de 54-jarige Johannes A. uit Dronten helemaal niet. Vorig jaar liepen zijn frustraties zo hoog op dat hij een jeugdbeschermer van Samen Veilig (SAVE) Midden-Nederland volledig door het slijk haalde bij zijn werkgever én de ChristenUnie-fractie in Harderwijk, waar de man ook actief is. De Drontenaar werd veroordeeld tot een voorwaardelijke boete.

Veluwe