Weg dicht na ongeluk bij Harderwijk: verkeerschaos compleet na sluiting A28

videoBij een ongeval op de N302 bij Harderwijk zijn zondag twee gewonden gevallen. Bij het ongeluk waren een auto en een motor betrokken. De inzittende van de auto is door de brandweer bevrijd. 

Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is afgesloten. Vermoedelijk blijft de weg de komende tijd nog dicht vanwege onderzoek. Door het ongeluk is de chaos op de weg compleet,  vanwege de afsluiting van de A28

Afsluiting A28

Dit weekend werd een deel van de A28 tussen Harderwijk en Strand Horst door Rijkswaterstaat afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Het gaat om de hele rijbaan richting Amersfoort, die vrijdagavond 21.00 uur al werd afgesloten. Dat betekent forse verkeershinder voor weggebruikers.  De afsluiting duurt tot maandagochtend 06.00 uur. 

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
Volledig scherm
Twee gewonden na ongeval op N302 bij Harderwijk. © Persbureau Heitink
  1. Beveiligster Claudia (33) uit Ermelo switcht naar de ouderenzorg, met dank aan oma
    PREMIUM

    Beveilig­ster Claudia (33) uit Ermelo switcht naar de ouderen­zorg, met dank aan oma

    Van het in toom houden van opdringerige hooligans in de Amsterdam Arena, naar het bijstaan van dementerende senioren. Het is nogal een carrière-switch die Claudia Hoksberg (33) uit Harderwijk onlangs nam. Ze is een van de 174 gastheren en -dames die Zorggroep Noordwest-Veluwe heeft kunnen inlijven dankzij extra overheidsgeld. Hun taken zijn tweeledig: het werk van verplegend personeel verlichten en het leven van de bewoners veraangenamen.

Veluwe