Een PASTEL DO MICHEL is een hemels zoet pasteitje bestaande uit knisperend krokant roomboterbladerdeeg aan de buitenkant gevuld met een zoet smeuïge crème die is geparfumeerd met kaneel en de schil van citroen.
Volledig scherm
Een PASTEL DO MICHEL is een hemels zoet pasteitje bestaande uit knisperend krokant roomboterbladerdeeg aan de buitenkant gevuld met een zoet smeuïge crème die is geparfumeerd met kaneel en de schil van citroen. © Michel van der Kroft

Zoete lekkernij van sterrenrestaurant 't Nonnetje af te halen én thuisbezorgd

Het team van tweesterrenrestaurant 't Nonnetje in Harderwijk kan het tóch niet laten om íets te doen, nu het restaurant dicht moet blijven. Onder leiding van chefkok Michel van der Kroft worden op vrijdag en zaterdag hun specialiteit Pastéis de Nata vers gebakken.

,,Team ‘t Nonnetje gaat vanaf deze week elke vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 18:00 uur verse en warme Pastéis de Nata bakken om af te halen én om te bezorgen in de gehele gemeente Harderwijk inclusief Hierden", laat Van der Kroft via Facebook weten.

,,Dit nationale gebakje van Portugal ️(het land waar mijn lieve vrouw Maria do Céu, de liefde van mijn leven is geboren) is normaliter ons signatuur zoete heerlijkheid wat wij onze gasten serveren bij de koffie. Nu kunnen ze vers en warm worden afgehaald en bezorgen wij ze met liefde bij u thuis of op het bedrijf! De ingang van ons restaurant zal als afhaalloket fungeren. Een PASTEL DO MICHEL is een hemels zoet pasteitje bestaande uit knisperend krokant roomboterbladerdeeg aan de buitenkant gevuld met een zoet smeuïge crème die is geparfumeerd met kaneel en de schil van citroen. De prijs is 1,50 euro per stuk en 4 stuks voor 5,00 euro."

Veluwe