De parkeerterreinen aan de Havendijk gaan in de toekomst verdwijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De parkeerterreinen aan de Havendijk gaan in de toekomst verdwijnen. © Bram van de Biezen

Zorgen over parkeren rondom boulevard Harderwijk: ‘Waar blijven die parkeergarages?

,,Waar blijven de parkeergarages in het Waterfront?’’ Er is veel onduidelijkheid over de toekomstige parkeersituatie rondom de Harderwijkse boulevard. Ondernemers en het Dolfinarium maken zich steeds meer zorgen. Want terwijl het Waterfront langzaam wordt volgebouwd, wat ten koste gaat van de parkeercapaciteit, is er nog steeds geen zicht op de beloofde garages. 

4 reacties

 • F. Post

  2 maanden geleden
  In het verleden reden we met diverse harmonica bussen 132 personen tot een uur na sluitingstijd van Dolfinariun. Maar er altijd wethouders en wijsneuzen die het beter weten. ( denken ze ) NEE andere kant van 302 transferium?? Tja maar hie krijgen we ze op de boulevard ??. Treintje nee zegt een ander door de lu ht kabelbaan , nou dan maar door woonwijk waterfront .
 • J.W.H. Hoorman

  2 maanden geleden
  Parkeergelegenheid met bijvoorbeeld grastegels als milievriendelijke 'bestrating' gedurende het drukke toeristenseizoen op het nieuwe polderland. Er rijden dan pendeldiensten welke inclusief met het te betalen parkeergeld zijn. Het is maar een ideetje! http://vr.Gr. Hans Hoorman.
 • R Jansen

  2 maanden geleden
  Oplossing komt na de zomer. Dan is het overzichtelijk. En de zomer en probleem voorbij Vraag me af waarvoor parkeerterrein aan andere kant van 307 voor is. Waar ze nu s'avond racen fiets wedstrijden houden. En andere activiteiten. Als goede oplossing was voor vervoer boulevard is dit prima locatie. Ma ja Harderwijk ten voeten uit.
 • Ronald van der Valk

  2 maanden geleden
  Klassiek. Geen plannen voor parkeergarages, geen plannen voor hoogbouw, geen plannen voor parkeernormen, geen... Zo gaat het in het Waterfront, zo gaat het bij Nieuw Weiburg, en vast ook op andere plekken. Harderwijk begint de Nederlandse overheid in het klein te worden: acties onderneem je pas als je écht niet meer anders kunt. Die acties toets je vanwege urgentie niet aan beleid, dus dat hoef je niet te maken. Want beleid vereist visie en "visie als een olifant is die het zicht belemmert".
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”