Volledig scherm
Lisa Kruger. © Eigen foto

Zwemster Kruger al weer goed in vorm

Paralympisch zwemster Lisa Kruger heeft tijdens de Martinez Cup in Amsterdam laten zien al weer in zeer goede vorm te zijn. 

De Harderwijkse zwom op de 400 meter wisselslag in 5.23,01 ruim vijf seconden van haar persoonlijke record af, waarbij zij dicht bij het wereldrecord kwam en een uitlooplimiet voor het reguliere Nederlands kampioenschap binnenhaalde. 

Op de 100 meter wisselslag (1.09,20) ging er ruim een seconde af van haar persoonlijk record en dat betekende voor Kruger een nationaal record. 

Haar 200 meter schoolslag was goed voor een persoonlijk record van vijf seconden (2.46,25), waarmee ze onder het wereldrecord bleef. 

Op de 200 meter wisselslag kon ze wederom een persoonlijk record bijschrijven. Hier zwom Kruger in 2.33,85 bijna 1 seconde van haar beste tijd af.

  1. Woonwijk Stromenwaard uit het slop door dromen van jonge Harderwijkse filmsterren
    PREMIUM

    Woonwijk Stromen­waard uit het slop door dromen van jonge Harderwijk­se filmster­ren

    De limousine moesten de kinderen er even bij denken. Net als de rode loper naar de ingang van Het Clusterhuis in de wijk Stromenwaard. Verder was het een onthaal dat kleine filmsterren waardig is bij een première. Met drinken, taart, een filmsterrencertificaat en een plekje op de voorste rij keken Naomi (10), Boas (7), Aron (7) en Jochem (10) hoe zij het er vanaf brengen in een promotiefilmpje voor hun buurtproject dat meedingt naar een prijs.

Veluwe