Volledig scherm
Lisa Kruger. © Eigen foto

Zwemster Kruger al weer goed in vorm

Paralympisch zwemster Lisa Kruger heeft tijdens de Martinez Cup in Amsterdam laten zien al weer in zeer goede vorm te zijn. 

De Harderwijkse zwom op de 400 meter wisselslag in 5.23,01 ruim vijf seconden van haar persoonlijke record af, waarbij zij dicht bij het wereldrecord kwam en een uitlooplimiet voor het reguliere Nederlands kampioenschap binnenhaalde. 

Op de 100 meter wisselslag (1.09,20) ging er ruim een seconde af van haar persoonlijk record en dat betekende voor Kruger een nationaal record. 

Haar 200 meter schoolslag was goed voor een persoonlijk record van vijf seconden (2.46,25), waarmee ze onder het wereldrecord bleef. 

Op de 200 meter wisselslag kon ze wederom een persoonlijk record bijschrijven. Hier zwom Kruger in 2.33,85 bijna 1 seconde van haar beste tijd af.

  1. Erna filmt wolvin GW998f drie keer met haar wildcamera op de Veluwe: ‘Zou ze drachtig zijn?’
    PREMIUM
    video

    Erna filmt wolvin GW998f drie keer met haar wildcamera op de Veluwe: ‘Zou ze drachtig zijn?’

    Vlak voor de wildcamera schudt wolvin GW998f zich op 6 maart even flink uit, ze snuffelt wat in een vossenhol, en verdwijnt dan weer uit beeld. Het is de derde keer dat een wildcamera van natuurliefhebber Erna Licht uit Harderwijk de ‘Veluwse’ wolf weet vast te leggen. ,,En op deze beelden lijkt ze een stuk forser dan in augustus en oktober 2018. Misschien dat ze drachtig is?’’

Veluwe