Bedrijfsbusje over de kop bij Hattemerbroek

VideoEen bestuurder van een bedrijfsbusje is met zijn voertuig over de kop gevlogen op knooppunt Hattemerbroek bij Zwolle. De man miste een afslag, ramde een verkeersbord en reed een lantaarnpaal omver. Daarna sloeg de auto over de kop.

De man reed vanuit Hattem over de A50 terug naar zijn werk in Zwolle. Toen de hulpdiensten arriveerden bij het eenzijdig ongeval, was de man zelf uit zijn voertuig gekropen. Hij is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hij bleek niet gewond te zijn. Het busje raakte zwaar beschadigd. 

De linkerrijstrook van de A50 van Hattem richting de A28 bij Zwolle werd afgesloten. 

Volledig scherm
Het bedrijfsbusje vloog over de kop bij Knooppunt Hattemerbroek. © Stefan Verkerk/News United
  1. Veluwse gemeenten luiden alarmbel over verdwijnen goedkope zorgverzekering: ‘Zorgmijding, armoede en hogere schulden zijn het gevolg’
    PREMIUM

    Veluwse gemeenten luiden alarmbel over verdwijnen goedkope zorgverze­ke­ring: ‘Zorgmij­ding, armoede en hogere schulden zijn het gevolg’

    Inwoners met een laag inkomen dreigen in financiële problemen te komen door het verdwijnen van de gemeentepolis. Daarvoor waarschuwen wethouders in de gemeente Heerde, Hattem, Epe en Brummen. Zij vinden in een brandbrief aan het Rijk dat minister Bruno Bruins (Medische Zorg) en staatssecretaris Tamara van Ark (Sociale Zaken) moeten ingrijpen.

Veluwe