Het Trefpunt is deel van De Triangel, het verenigingsgebouw dat biljartvereniging DOS Hattem deelt met Fanfarekorps 'Ons Genoegen'.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Trefpunt is deel van De Triangel, het verenigingsgebouw dat biljartvereniging DOS Hattem deelt met Fanfarekorps 'Ons Genoegen'. © Biljartvereniging DOS Hattem

Biljartvereniging DOS Hattem wil hulp van gemeente bij nieuwe hypotheek voor verenigingsgebouw

Biljartvereniging DOS in Hattem wil in aanmerking komen voor een lening van de gemeente. Op die manier willen de biljarters af van de torenhoge rente die ze voor de hypotheek van de Rabobank moeten betalen.

 1. ‘Prullenbakvaccins’ onverminderd populair: ‘Meer vraag dan aanbod’
  PREMIUM

  ‘Prullen­bak­vac­cins’ onvermin­derd populair: ‘Meer vraag dan aanbod’

  De website prullenbakvaccin.nl loopt nog steeds als een trein, ondanks dat het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport het initiatief niet toejuicht. In Gouda stond donderdagochtend een lange rij voor een huisarts die vaccins over had. Huisarts en mede-initiatiefnemer Marco Blanker uit Hattem is blij met het enthousiasme voor de overgebleven vaccins, maar: ,,Jammer natuurlijk voor een deel van de mensen dat er meer vragers zijn dan aanbod.”
 2. Dé nieuwe hobby in coronatijd is levensgevaarlijk: ‘Kleintjes kunnen je ledematen eraf rukken’
  PREMIUM
  video
  1

  Dé nieuwe hobby in coronatijd is levensge­vaar­lijk: ‘Kleintjes kunnen je ledematen eraf rukken’

  De coronacrisis bezorgt de Explosieven Opruimings Dienst handenvol extra werk. Veel mensen ontdekken het afspeuren van de bodem met een metaaldetector als nieuwe hobby. Niet zonder gevaar: de EOD heeft per week 70 meldingen van detector-amateurs die explosieven vinden, tegenover 25 per week in voorgaande jaren. Dit jaar is de EOD 25 keer met spoed uitgerukt omdat de situatie als zeer gevaarlijk werd beschouwd.

Veluwe