Boer Jacob na dijkdoorbraak in Hattem: ‘We hebben alles op alles gezet. Op zoek naar het vee’

videoVeehouder Jacob van Emst beleefde afgelopen nacht angstige uren nadat een dijk bij Hattem kracht van het water niet langer de baas was. Landerijen langs de IJssel zijn onder water gezet, vee moest halsoverkop in veiligheid worden gebracht. ,,Het was een rollercoaster.’’

2 reacties

 • HAM Boelens

  3 maanden geleden
  Wat een ellende, dit was niet de eerste keer. Er was eerder een doorbraak waarna er verkeerde modder is in gegooid. Dit komt er van. Weer een doorbraak. De oogst van en voor de boeren weer de dupe. Ik fiets er vaak en waar is het gaten en kuilen? Daar dus. Dus volgende keer grond storten wat de dijk nodig heeft. Geen troep e.d.
 • G Wassenaar

  3 maanden geleden
  Als je catastrofe wilt zien kijk dan maar naar Limburg en omliggende gebieden.
 1. Kota Radja in Hattem is zeker niet de zoveelste ‘Chinees’
  PREMIUM

  Kota Radja in Hattem is zeker niet de zoveelste ‘Chinees’

  Over de Chinese keuken zijn genoeg vooroordelen: je kunt er drie dagen van eten, de sauzen lijken op elkaar, de decoratie van wortel wordt meerdere malen gebruikt en het eten zelf is niet echt verfijnd. Of ze nu waar zijn of niet, Kota Radja in Hattem lijkt zich te onderscheiden. Als lid van de FER (Fine Eastern Restaurants) staan ze als één van de dertig leden garant voor topkwaliteit en service. Daarnaast hebben we vernomen dat er zo af en toe ook sterrenchefs aanschuiven en blijkt de eigenaar tevens een sommelier. We zijn benieuwd!

Veluwe