Volledig scherm
De bonnen kunnen alsnog worden gebruikt om 10 procent van een aankoopbedrag te betalen. © Hattemcadeaubon.nl

Cadeaubon Hattem toch nog van waarde

De Hattem Cadeaubon is niet helemaal waardeloos geworden. Om de pijn wat te verzachten hebben de ondernemers in Hattem een actie bedacht. De bon biedt alsnog tien procent korting bij een aankoop bij een van de aangesloten winkels. 

Door het faillissement van de uitgever van de cadeaubon in Hatten werd afgelopen week bekend dat de bon niet meer inwisselbaar zou zijn. Een grote tegenvaller voor veel inwoners. 

De ondernemers wachten door het faillissement al enkele maanden tevergeefs op hun geld. Om de consumenten met bonnen in huis niet helemaal de dupe te laten worden kunnen bonnen nu alsnog worden gebruikt. Bij de aankoop tot een bedrag van bijvoorbeeld vijftig euro kan vijf euro daarvan worden betaald met een cadeaubon.

Dat geldt uiteraad voorzover de bon die waarde heeft. 

Het aanbod loopt tot 31 december en is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.

  1. Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep
    PREMIUM

    Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep

    Jongeren die in 2017 door zelfdoding om het leven kwamen, waren in de gezondheidszorg in een vicieuze cirkel beland. Dat blijkt uit een landelijk wetenschappelijk onderzoek naar de achtergronden van suïcides onder tieners in dat jaar. Hulpverleners zouden beter en anders moeten samenwerken, concluderen de onderzoekers. In Zwolle gebeurt dat al, in Harderwijk wordt gewerkt aan een nieuwe aanpak die als voorbeeld voor andere Gelderse gemeenten moet gelden.

Veluwe