De bonnen kunnen alsnog worden gebruikt om 10 procent van een aankoopbedrag te betalen.
Volledig scherm
De bonnen kunnen alsnog worden gebruikt om 10 procent van een aankoopbedrag te betalen. © Hattemcadeaubon.nl

Cadeaubon Hattem toch nog van waarde

De Hattem Cadeaubon is niet helemaal waardeloos geworden. Om de pijn wat te verzachten hebben de ondernemers in Hattem een actie bedacht. De bon biedt alsnog tien procent korting bij een aankoop bij een van de aangesloten winkels. 

Door het faillissement van de uitgever van de cadeaubon in Hatten werd afgelopen week bekend dat de bon niet meer inwisselbaar zou zijn. Een grote tegenvaller voor veel inwoners. 

De ondernemers wachten door het faillissement al enkele maanden tevergeefs op hun geld. Om de consumenten met bonnen in huis niet helemaal de dupe te laten worden kunnen bonnen nu alsnog worden gebruikt. Bij de aankoop tot een bedrag van bijvoorbeeld vijftig euro kan vijf euro daarvan worden betaald met een cadeaubon.

Dat geldt uiteraad voorzover de bon die waarde heeft. 

Het aanbod loopt tot 31 december en is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.

 1. Pamela geeft gymnastiek op straat voor ouderen op balkons: ‘Want als je niet beweegt wordt je stijf’
  PREMIUM
  video

  Pamela geeft gymnastiek op straat voor ouderen op balkons: ‘Want als je niet beweegt wordt je stijf’

  Ouderen die noodgedwongen in isolatie zitten worden stijf en stram. Daar wil fysiotherapeute Pamela Matahelumual uit Hattem wat aan doen. Vandaar dat ze twee keer per week voor de ramen van de bewoners van woonzorgcentrum De Bongerd in Hattem gymnastiek op muziek doet. De ouderen kunnen meedoen vanachter hun raam of op hun balkon. ,,Want als je niet beweegt, wordt je stijf.’’
 2. Deze exclusieve beelden bewijzen het: de wolven op de Noord-Veluwe breiden hun territorium uit
  PREMIUM
  video

  Deze exclusieve beelden bewijzen het: de wolven op de Noord-Veluwe breiden hun territori­um uit

  Dat de wolven op de Noord-Veluwe op verkenningstocht zijn, bleek onlangs al uit drollen die werden gevonden op plekken die voorheen nog wolf-vrij waren. Nu zijn er ook bewegende beelden die bewijzen dat de roedel hun Veluwse territorium uitbreidt. Boswachter Lennard Jasper Staatsbosbeheer Noord-Veluwe stelt ze namens het Wolvenmeldpunt beschikbaar. ,,Dit zijn beelden waar we niet op hadden gerekend.’’
 3. Bungalowketen en hoofdsponsor PEC Zwolle Molecaten uit Hattem vreest ondergang: ‘Ons bedrijf staat in brand’
  PREMIUM

  Bungalowke­ten en hoofdspon­sor PEC Zwolle Molecaten uit Hattem vreest ondergang: ‘Ons bedrijf staat in brand’

  Het voortbestaan van vakantieparkenketen Molecaten hangt aan een zijden draadje. Directeur Luke Slager stelt in een brandbrief dat alleen een barmhartige houding van het kabinet het Hattemse familiebedrijf, dat tevens als hoofdsponsor van PEC Zwolle fungeert, van de ondergang kan redden. ,,Praat met ons en kom alstublieft met snelle en kordate steunmaatregelen.”

Veluwe