Volledig scherm
InteraktContour zit nu nog in MFC de Marke in Hattem. © Google Maps

Dagbesteding verhuist van Hattem naar Wezep

De dagbesteding van InteraktContour in Hattem verhuist naar Wezep. Vanaf dinsdag 16 oktober kunnen inwoners van Hattem, Heerde en de gemeente Oldebroek en omgeving terecht op de nieuwe locatie aan de Callunastraat in Wezep.

Bij de dagbesteding van InteraktContour komen mensen die als gevolg van een beroerte, ziekte, ongeluk of hersentumor blijvend hersenletsel hebben. Steeds meer mensen maken gebruik van de dagbesteding, waarbij mensen vaardigheden trainen en onderhouden, zodat ze zelfredzaam blijven. Vanwege de groeiende populariteit is er gezocht naar een nieuwe locatie.

,,Op onze huidige locatie kunnen we niet groeien. Ons nieuwe pand in Wezep is groter en heeft aparte ruimtes voor onze verschillende modules zodat we ook meer activiteiten kunnen aanbieden. Zo hebben we straks een aparte ruimte met fitnessapparatuur, voor houtbewerking en ook voor onze creatieve activiteiten, computer- en iPadtraining en onze spraakmuziektherapie”, aldus Carolien Ernens van InteraktContour. 

Bloementuin

,,Daarnaast kunnen we een groente- en bloementuin beginnen. Een ander voordeel is dat we in het centrum van Wezep zitten. Dus zichtbaar en midden in de samenleving. We kijken terug op plezierige jaren in MFC de Marke en waarderen de support om onze verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen”, vervolgt Ernens. 

De deelnemers aan de dagbesteding zijn vanaf dinsdag welkom op de nieuwe locatie in Wezep. InteraktContour bekijkt tevens de mogelijkheid om samen te werken met andere organisaties, zoals vrijwilligersorganisatie de Huiskamer in Wezep.

Veluwe