Een groenstrook van 5 meter, grenzend aan de achtertuinen van de bewoners aan de Leliestraat (links) , moet voorkomen dat er op die grens straks een 4,5 meter hoge muur staat.
Volledig scherm
PREMIUM
Een groenstrook van 5 meter, grenzend aan de achtertuinen van de bewoners aan de Leliestraat (links) , moet voorkomen dat er op die grens straks een 4,5 meter hoge muur staat. © Henri van der Beek

HattemCentraal dropt alternatief plan voor een kleinere Lidl met minder (geluids)overlast

Een groenstrook, inpandig laden en lossen, minder winkelvloeroppervlakte en een betere fietsaansluiting. Dat zijn vier belangrijke wijzigingen die HattemCentraal doorgevoerd wil zien in het vestigingsplan voor supermarkt Lidl in Hattem. ,,Om meer tegemoet te komen aan bezwaren en bezorgdheden’’, zegt commissielid Frank Nico Hogeweg. 

2 reacties

 • S. Puschaner

  2 maanden geleden
  Lidl is veel beter voor de portemonnee!!!!
 • JG Visser

  2 maanden geleden
  Wat een gezeik toch over de lidl laat dat bedrijf er gewoon komen met een nieuwe woonwijk in aanbouw en daarna worden er nog een paar honderd huizen gebouwd op het veen is deze supermarkt zeer welkom Ik raad mensen die voor zijn geen boodschappen meer te doen bij de AH in hattem want die wil de bouw nog steeds tegenhouden en heeft vriendjes in de raad zitten die hem achter de kont aanlopen en misschien wel gratis boodschappen doen Belachelijk dat dit zo lang moet duren
 1. Broers Stefan en Robert uit Hattem zien hoe Max Verstappen wereldtitel pakt in zinderende finale F1-seizoen
  VIDEOSERIE

  Broers Stefan en Robert uit Hattem zien hoe Max Verstappen wereldti­tel pakt in zinderende finale F1-sei­zoen

  In de bloedstollende slotfase van het wereldkampioenschap Formule 1 zagen Stefan (31) en Robert (33) Leferink hoe Max Verstappen in de laatste ronde zijn rivaal Lewis Hamilton aftroefde. De broers uit Zwolle en Hattem zijn woensdagmiddag naar Abu Dhabi gevlogen en dankzij hun exclusieve pakket zitten ze overal met hun neus bovenop. In een videodagboek deelt het duo hun dagelijkse belevenissen. Vandaag de zinderende finale.
 2. Strijdbaar én moedeloos: boeren rond de Veluwe wachten de stikstofaanpak met angst en beven af
  PREMIUM
  video
  25

  Strijdbaar én moedeloos: boeren rond de Veluwe wachten de stik­stofaan­pak met angst en beven af

  De boeren rondom de Veluwe wachten met angst en beven af wat in Den Haag wordt uitgebroed in de formatieonderhandelingen. De partijen staan voor de uitdaging de stikstofcrisis aan te pakken en dat wordt voor agrariërs rond natuurgebieden vrijwel zeker een zure appel. Zoals voor de familie Brouwer uit Stroe, dat nu een gezond bedrijf heeft. Maar niemand weet wat de toekomst brengt.

Veluwe