Automobilisten op de snelweg krijgen dit beeld van het nieuwe Van der Valk Hotel Hattemerbroek op het Hattemse deel van bedrijvenpark H2O.
Volledig scherm
PREMIUM
Automobilisten op de snelweg krijgen dit beeld van het nieuwe Van der Valk Hotel Hattemerbroek op het Hattemse deel van bedrijvenpark H2O. © P.A.M. Teunissen Architectenburo

Hoge hoteltoren Van der Valk in Hattem alleen vanaf de snelweg te zien, buurt hoeft zich geen zorgen te maken

Bewoners rondom bedrijvenpark H2O hoeven zich geen zorgen te maken dat de hoogte van 45 meter voor het nieuwe Van der Valk Hotel Hattemerbroek een doorn in het oog wordt. Ook de extra verkeersbewegingen zijn na enkele aanpassingen op te vangen en zorgen niet voor knelpunten. Dat staat in de toelichting op het bestemmingsplan dat zes weken ter inzage ligt. 

  1. Zo komt Hotel Van der Valk naast de A28 in Hattem eruit te zien (40 meter hoog met 140 kamers)
    PREMIUM

    Zo komt Hotel Van der Valk naast de A28 in Hattem eruit te zien (40 meter hoog met 140 kamers)

    Het hotel dat Van der Valk in de hoek van de A28 en de A50, op bedrijventerrein H2O, in Hattem wil bouwen, moet 40 meter hoog worden. Het bestemmingsplan moet daarvoor worden aangepast, want nu is een hoogte van maximaal 25 meter toegestaan. Het Hattemer plandeel wordt ondertussen klaargemaakt voor de komst van bedrijven. Voor de bouwvak liggen er straten, die moeten nog wel een naam krijgen.

Veluwe