Volledig scherm
Ajax komt op 7 juli naar Hattem. © Pro Shots

Jarige voetbalclub uit Hattem krijgt Ajax op bezoek

Het sportcomplex van vv Hattem is op zaterdag 7 juli het decor voor een wedstrijd van Ajax. De Amsterdammers zijn dan bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en spelen een wedstrijd tegen de Roemeense topclub Steaua Boekarest.

Daarmee wordt het honderdjarig bestaan van de plaatselijke voetbalclub extra luister bijgezet. ‘Hoog op ons wensenlijstje stond om in het jubileumjaar een mooie wedstrijd te organiseren”, staat op de clubwebsite van vv Hattem. ‘Hoe gelegen kwam het dat Ajax kwam informeren of ze op ons sportpark een oefenwedstrijd tegen een internationale tegenstander mochten spelen.’

De aftrap is 7 juli om 19.00 uur. De kaartverkoop start woensdag 6 juni.

  1. Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep
    PREMIUM

    Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep

    Jongeren die in 2017 door zelfdoding om het leven kwamen, waren in de gezondheidszorg in een vicieuze cirkel beland. Dat blijkt uit een landelijk wetenschappelijk onderzoek naar de achtergronden van suïcides onder tieners in dat jaar. Hulpverleners zouden beter en anders moeten samenwerken, concluderen de onderzoekers. In Zwolle gebeurt dat al, in Harderwijk wordt gewerkt aan een nieuwe aanpak die als voorbeeld voor andere Gelderse gemeenten moet gelden.

Veluwe