Volledig scherm
© Thinkstock

Jongerenraad hoopt dat 'heel jong-Hattem stemt'

HATTEM - Met een open brainstormsessie op dinsdag 1 november begint de Jongerenraad Hattem het politieke seizoen. De brainstorm heeft als onderwerp 'heel jong-Hattem stemt'. Want dat is het doel van de raad: dat alle Hattemse jongeren gaan stemmen tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer in maart volgend jaar.

Tijdens de sessie wordt nagedacht over hoe jongeren in Hattem het beste op de hoogte kunnen worden gebracht van de verkiezingen. Ook wordt gediscussieerd over de vragen hoe kan worden bereikt dat Hattemse punten worden gehoord en hoe je het voor elkaar krijgt dat zoveel mogelijk jongeren gaan stemmen.

De raad daagt alle jongeren in Hattem uit om creatief mee te denken. hoe we alle jongeren aan het stemmen krijgen.

De missie van de jongerenraad is het vertegenwoordigen van alle Hattemse jongeren, het geven van politieke voorlichting aan jongeren en het politiek vormen van hen door ervaringsgericht bezig te zijn.

Meer informatie over de jongerenraad is te vinden op: www.jongerenraadhattem.nl. De brainstorm is van 19.00 tot 20.00 uur in het stadhuis van Hattem. Daarna is er een borrel. Aanmelden kan via griffie@hattem.nl.

Veluwe