Kickboksen voor mensen met een beperking. Dat kan in Hattemerbroek. Een groep deelnemers van 16 jaar en ouder, waaronder Arnold en Bertjan (rechts), krijgt van trainer Touradj Amierie (midden) de fijne kneepjes van de populaire vechtsport uitgelegd. Het is een project van Careander en Goed Bezig Oldebroek.
Volledig scherm
PREMIUM
Kickboksen voor mensen met een beperking. Dat kan in Hattemerbroek. Een groep deelnemers van 16 jaar en ouder, waaronder Arnold en Bertjan (rechts), krijgt van trainer Touradj Amierie (midden) de fijne kneepjes van de populaire vechtsport uitgelegd. Het is een project van Careander en Goed Bezig Oldebroek. © Henri van der Beek

Kanjers op de vuist in Hattemerbroek

Acht mensen met een beperking gingen zaterdag in gymzaal De Bouwakker in Hattemerbroek met elkaar op de vuist. Niet uit agressie of frustratie maar als deelnemer aan het project Kickboksen voor Kanjers, dat in samenwerking met de gemeente Oldebroek van de grond werd getild.

 1. KAART | Aantal nieuwe positieve tests in regio daalt wéér: Urk enige gemeente ‘in het rood’
  Check jouw gemeente

  KAART | Aantal nieuwe positieve tests in regio daalt wéér: Urk enige gemeente ‘in het rood’

  Het aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland is vandaag opnieuw gedaald. Er zijn tussen gisterochtend en vanochtend 357 nieuwe positieve tests gemeld, een dag eerder waren dat er 428. Op de coronakaart zien we dat Urk nu de gemeente is met veruit de meeste besmettingen per 100.000 inwoners. Hattem, dat gisteren nog donkerrood kleurde op de kaart, doet het vandaag een stuk beter.
 1. Enorme ravage na plofkraak bij station Apeldoorn
  Play

  Enorme ravage na plofkraak bij station Apeldoorn

 2. Vogelspotters samen om lammergier te spotten: 'Om de kick'
  Play

  Vogelspot­ters samen om lammergier te spotten: 'Om de kick'

Veluwe