Vastgoed038 kocht de twaalf parkeerplaatsen aan de zuidzijde van het parkeerterrein, maar mag ze niet exclusief voor zijn huurders houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Vastgoed038 kocht de twaalf parkeerplaatsen aan de zuidzijde van het parkeerterrein, maar mag ze niet exclusief voor zijn huurders houden. © Henri van der Beek

Parkeervete Hattem wordt uitgevochten in rechtbank: ‘Moeten bewoners elke twee uur hun auto verplaatsen?’

Twaalf parkeerplaatsen, gekocht voor de bewoners van twaalf nieuwe appartementen boven supermarkt de Boni in Hattem. Precies zoals het moet, dacht de eigenaar van Vastgoed038. Maar als het aan de gemeente ligt, kunnen de bewoners fluiten naar hun vaste plekje. Het vastgoedbedrijf laat het er niet bij zitten en sleept de gemeente voor de rechter.

17 reacties

 • Gea Witte

  2 maanden geleden
  In parkeergarage "van"AH in Dalfsen wat ook blauwe zone is. Zijn er wel vaste parkeerplaatsen voor de bewoners van de appartementen boven de winkel. Vind ik logisch.
 • DM Koster

  3 maanden geleden
  rare gedachtengang van de gemeente, het is gekocht voor de bewoners dus kunnen ze ermee doen wat ze willen , en ze hadden goedkeuring , kan je nu niet zomaar terug draaien maar met die rechters weet je het maar nooit tegenwoordig
 • H Batterman

  3 maanden geleden
  Afsluiten met klappaaltjes. Probleem opgelost. Hou je het privé.
 • MH de Groot

  3 maanden geleden
  Waanzin ten top. Eerst verplichten dat er parkeerplaatsen gekocht worden, maar vervolgens niet toestaan dat de bewoners er parkeren. Bizar gewoon!
 • Rogier De Groot

  3 maanden geleden
  Dit gaat de gemeente zeer waarschijnlijk verliezen.