Cees Slager van Molecaten vakantieparken op zijn landgoed in Hattem. Hij is 69 jaar en peinst nog niet over ophouden. Er doemt een beetje het beeld op van de man die leefde van recreatie en zelf nooit recreëerde. ,,Ik heb werk nooit als werk gevoeld. Ik voel me er gewoon heel goed bij. En ik heb er altijd voor gezorgd dat wij zelf ook vrije tijd hadden. Misschien nu iets meer.”
Volledig scherm
PREMIUM
Cees Slager van Molecaten vakantieparken op zijn landgoed in Hattem. Hij is 69 jaar en peinst nog niet over ophouden. Er doemt een beetje het beeld op van de man die leefde van recreatie en zelf nooit recreëerde. ,,Ik heb werk nooit als werk gevoeld. Ik voel me er gewoon heel goed bij. En ik heb er altijd voor gezorgd dat wij zelf ook vrije tijd hadden. Misschien nu iets meer.” © Foto Henri van der Beek

Vakantieparken verpauperen, maar niet die van Molecaten uit Hattem

Een op de drie vakantieparken in Nederland verloedert en verpaupert. Maar niet die van Molecaten. Het Hattemse familiebedrijf heeft er zeventien en het achttiende komt er aan. ,,Wij zijn een witte raaf in het recreatielandschap,” zegt Cees Slager (69), de man die Molecaten aanzienlijk maakte. Wat is zijn succesrecept?

Veluwe