Het horecapand op de hoek van de Nieuweweg en de Allee en het woonpand daarnaast met drie appartementen aan de Allee 1 gaan tegen de vlakte om plaatst te maken voor een complex met 24 appartementen. De buren aan de linkerkant langs de Nieuweweg vrezen voor hun privacy en zien het niet zitten dat er continu auto's pal langs hun heg rijden richting de parkeerplaatsen aan de achterzijde van hun tuin.
Volledig scherm
PREMIUM
Het horecapand op de hoek van de Nieuweweg en de Allee en het woonpand daarnaast met drie appartementen aan de Allee 1 gaan tegen de vlakte om plaatst te maken voor een complex met 24 appartementen. De buren aan de linkerkant langs de Nieuweweg vrezen voor hun privacy en zien het niet zitten dat er continu auto's pal langs hun heg rijden richting de parkeerplaatsen aan de achterzijde van hun tuin. © Henri van der Beek

Woningzoekers in Hattem kunnen juichen, buurt baalt van groot complex met 24 appartementen

11 meter hoog en 24 huurappartementen onder het dak. Dat is het plan Poort van Hattem dat Vastgoed038 wil realiseren op de hoek van de Nieuweweg en de Allee in Hattem. Goed nieuws voor woningzoekers, maar slecht nieuws voor de buren. Daar wordt gevreesd voor aantasting van de privacy, parkeeroverlast en - door de benodigde sloop - verlies van woonruimte.

 1. Video van de Dag | Plons! Honkbalfan bemachtigt bal op unieke manier
  Play

  Video van de Dag | Plons! Honkbalfan bemachtigt bal op unieke manier

  10 mei
 2. Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval
  Play

  Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval

Veluwe