Kinderen onderzoeken op een speciaal Klompenad voor kinderen in de omgeving van Wageningen. Het is de eerste in Gelderland.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen onderzoeken op een speciaal Klompenad voor kinderen in de omgeving van Wageningen. Het is de eerste in Gelderland. © Herman Stöver

Zijn Klompenpaden suf en alleen voor volwassenen? Niet door speciale route bij Hattem

5 vragen aanSlenteren door het boerenland. Het is een populaire bezigheid voor volwassenen op zogenoemde Klompenpaden. Als het meezit, krijgt Hattem volgend jaar een speciale wandelroute voor kinderen. Door de natuur van De Hoenwaard. Vijf vragen over deze Veluwse primeur aan Erik van Eek van Landschapsbeheer Gelderland.

  1. Acht ‘onmisbaren’ schrijven advies aan Rutte en daar werkte Theo (64) uit Harderwijk aan mee voor tv-programma
    PREMIUM

    Acht ‘onmisbaren’ schrijven advies aan Rutte en daar werkte Theo (64) uit Harderwijk aan mee voor tv-programma

    Hij heeft het gevoel dat hij heeft mogen meepraten. De kans heeft gekregen een beetje invloed te hebben op het kabinetsbeleid. Als WZU-verpleegkundige in de ouderenzorg op de Noord Veluwe mocht Harderwijker Theo Bakker (64) aanschuiven bij zeven anderen uit de vitale beroepenbranche. Om samen een adviesrapport te maken. Dit alles in het decor van VPRO-tv-programma Tegenlicht. De Top der Onmisbaren 2020 wordt zondag 13 september uitgezonden.

Veluwe