Zo moet het 40 meter hoge hotel van Van der Valk op bedrijventerrein H2O in Hattem er uit komen te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moet het 40 meter hoge hotel van Van der Valk op bedrijventerrein H2O in Hattem er uit komen te zien. © P.A.M. Teunissen Architectenburo

Zo komt Hotel Van der Valk naast de A28 in Hattem eruit te zien (40 meter hoog met 140 kamers)

Het hotel dat Van der Valk in de hoek van de A28 en de A50, op bedrijventerrein H2O, in Hattem wil bouwen, moet 40 meter hoog worden. Het bestemmingsplan moet daarvoor worden aangepast, want nu is een hoogte van maximaal 25 meter toegestaan. Het Hattemer plandeel wordt ondertussen klaargemaakt voor de komst van bedrijven. Voor de bouwvak liggen er straten, die moeten nog wel een naam krijgen.

 1. Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)
  PREMIUM
  28

  Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)

  Het stoffen mondkapje moet, als het aan het OMT ligt, in de ban. Ook de gekochte blauwe harmonicamaskertjes die je per 50 in de winkel kocht, zijn straks wellicht niet meer voldoende. Vrijdag wordt duidelijk of het kabinet het advies overneemt en mondkapje type 2 de standaard moet worden. Mocht jij voor de troepen uit willen lopen: waar kun je deze mondkapjes bemachtigen?
 2. Hoogste rechter is laatste strohalm voor Hattemers bij omstreden bouw in woonwijk: ‘Is nog de enige optie’
  PREMIUM

  Hoogste rechter is laatste strohalm voor Hattemers bij omstreden bouw in woonwijk: ‘Is nog de enige optie’

  Tegenstanders van plannen voor de woonzorgzone aan de Geldersedijk in Hattem beslissen nog deze week of ze naar de Raad van State stappen, nu een meerderheid van de gemeenteraad instemt met het bestemmingsplan. Hoewel de spoeling steeds dunner wordt om de bouw van de woonzorgzone tegen te houden, weigert de club zich neer te bij de toekomst van het braakliggende terrein.

Veluwe