Gaston Starreveld (hier op archiefbeeld) verraste de Wapenveldse prijswinnaars in een videogesprek.
Volledig scherm
Gaston Starreveld (hier op archiefbeeld) verraste de Wapenveldse prijswinnaars in een videogesprek. © ANP Kippa

Acht Wapenvelders krijgen postcodeprijs op afstand

De Postcodeloterij deelde gisteren twee ton uit in Wapenveld. De gebruikelijke feestelijke prijsuitreiking bleef uit, maar wel kregen acht bewoners van de Mezenweg in Wapenveld 25.000 euro. De PostcodeStraatprijs van de februaritrekking viel namelijk op 8191 BD.

Gewoonlijk reikt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de PostcodeStraatprijs uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig echter over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaars uit Wapenveld zijn door Gaston verrast in een online-videogesprek.

Net een nieuwe keuken

De winnaars winnen ieder een bedrag van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Tamara is blij verrast, laat ze weten in het persbericht: ,,We hebben net een nieuwe keuken, dus het geld komt goed uit.” Ook winnaar Jan reageert enthousiast: ,,We kunnen het geld goed gebruiken voor ons huis.”

Vanaf 1 februari tot en met 10 mei 2020 maakt de Postcode Loterij iedere dag een postcode bekend waar een PostcodeStraatprijs op is gevallen. Opgeteld zijn dat 100 Straatprijzen in 100 dagen tijd. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.

Veluwe