De wagen stond op het parkeerterrein van het gemeentekantoor en is omwikkeld met plastic, zag Bé van Ark vanuit zijn auto. Ook de banden zijn lek gestoken.
Volledig scherm
PREMIUM
De wagen stond op het parkeerterrein van het gemeentekantoor en is omwikkeld met plastic, zag Bé van Ark vanuit zijn auto. Ook de banden zijn lek gestoken. © Bé van Ark

Auto in plastic gewikkeld en banden lek, Heerde is boos. Buurman: ‘Het leek eerst nog leuk’

Op het eerste gezicht een ‘grap’, een auto die in plastic is ingepakt. Maar met vier lekgestoken banden ziet de eigenaar - de gemeente Heerde - er niet de lol van in. Dus heeft ze aangifte gedaan van het beschadigen van een auto voor onder meer boa’s op het parkeerterrein van het gemeentekantoor aan de Eperweg.

0 reacties

  1. KAART | Aantal nieuwe positieve tests in regio daalt wéér: Urk enige gemeente ‘in het rood’
    Check jouw gemeente

    KAART | Aantal nieuwe positieve tests in regio daalt wéér: Urk enige gemeente ‘in het rood’

    Het aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland is vandaag opnieuw gedaald. Er zijn tussen gisterochtend en vanochtend 357 nieuwe positieve tests gemeld, een dag eerder waren dat er 428. Op de coronakaart zien we dat Urk nu de gemeente is met veruit de meeste besmettingen per 100.000 inwoners. Hattem, dat gisteren nog donkerrood kleurde op de kaart, doet het vandaag een stuk beter.

Veluwe