ANP / ANP XTRA
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP / ANP XTRA

Bewindvoerster uit Wapenveld helpt dorpsgenoot dieper schulden in: dik 15.000 euro afgetroggeld

‘Je had maar één taak.’ Het is de standaardgrap na fouten waarbij je afvraagt hoe het in vredesnaam mis heeft kunnen gaan. Desiree L. uit Wapenveld kreeg het vanmiddag ook te horen. Alleen was dat in haar geval allesbehalve ludiek bedoeld. De politierechter in Zutphen leidde er haar vonnis mee in.

3 reacties

 • H. Hudepohl

  2 maanden geleden
  De rechter wijst meestal een bewindvoerder aan. Maar als de bewindvoerder er bewust een rotzooi van maakt door zelfverrijking, geeft de rechter niet thuis. Cliënt heeft langere tijd, vaak net binnen de 3 jaar en vlak voor einde schuldsanering, van een uitgeknepen budget moeten leven. Denkt dat hij/zij binnenkort uit de sanering kan en dan blijkt dat de bewindvoerder de zaak heeft BELAZERD. En de ellende van de cliënt begint opnieuw. En de rechter? Die gaat vrijuit.
 • Rienie Franssen

  2 maanden geleden
  Ik vrees dat zij niet de enige is...
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Zij mag alles terug betalen
 1. Meisjes uit Hattem krijgen mooie beloning na teruggeven bijzonder kistje: ‘Ze zijn enorm verwend’
  PREMIUM
  met video
  3

  Meisjes uit Hattem krijgen mooie beloning na teruggeven bijzonder kistje: ‘Ze zijn enorm verwend’

  De ‘schat’ die Ella, Zara en Robyn in Hattem tijdens verstoppertje spelen vonden, hebben ze vandaag teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. Het bijzondere doosje blijkt ongeveer een jaar geleden gestolen te zijn van een hoogbejaarde man. De eigenaar is dolblij dat hij de spullen weer terug heeft en geeft de meiden een flinke beloning. ,,Ze zijn enorm verwend.’’