Gebruikers van het Berghuizerbad in Wapenveld hoeven zich geen zorgen te maken, verzekert Gerjon van Munster, eigenaar van Biomassatechniek uit Heerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Gebruikers van het Berghuizerbad in Wapenveld hoeven zich geen zorgen te maken, verzekert Gerjon van Munster, eigenaar van Biomassatechniek uit Heerde. © Henri van der Beek

Biomassatechniek stelt gerust: ‘geen zorgen over installaties in Wapenveld en Heerde’

Zwemmers in Wapenveld hoeven zich geen zorgen te maken over hoge concentraties koolmonoxide. De nieuwe verwarmingsinstallatie van het Berghuizerbad  voldoet aan alle wettelijke eisen. Hetzelfde geldt voor soortgelijke installaties op landgoed Vosbergen, bij de Faberhal en de voetbalclubs SEH en Heerde. 

  1. KAART | Aantal nieuwe positieve tests in regio daalt wéér: Urk enige gemeente ‘in het rood’
    Check jouw gemeente

    KAART | Aantal nieuwe positieve tests in regio daalt wéér: Urk enige gemeente ‘in het rood’

    Het aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland is vandaag opnieuw gedaald. Er zijn tussen gisterochtend en vanochtend 357 nieuwe positieve tests gemeld, een dag eerder waren dat er 428. Op de coronakaart zien we dat Urk nu de gemeente is met veruit de meeste besmettingen per 100.000 inwoners. Hattem, dat gisteren nog donkerrood kleurde op de kaart, doet het vandaag een stuk beter.

Veluwe