Jan Willem Wiggers, vorig jaar bij het afscheid als waarnemend burgemeester van de gemeente Hardenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Willem Wiggers, vorig jaar bij het afscheid als waarnemend burgemeester van de gemeente Hardenberg. © Archief/Bert Kamp

Burgemeester van Heerde heeft corona, maar werkt thuis door: ‘Blijf niet rondlopen bij klachten’

Net als zijn voorganger heeft waarnemend burgemeester Jan Willem Wiggers van de gemeente Heerde te maken met een coronabesmetting. Hij ontving eind vorige week de testuitslag. De burgemeester heeft slechts lichte verkoudheidsverschijnselen: ,,Ik voel me fit genoeg om te werken.’’

4 reacties

 • Hendrikje Haverkamp

  1 jaar geleden
  Dank je wel H. Meestens. In April afgelopen jaar heeft Israel Today een rapport gepubliceerd van Phizer Israel dat het huidige vaccin perfect beschermd tegen de Alphavariant maar de wereldbevolking veel gevoeliger maakt voor de nieuwste mutaties. Rapport is verwijderd. Diezelfde avond zat M. Kapitein van Phizer N. bij Beau te vertellen dat er een derde booster moet komen. Hij wist dus bovenstaande allang. Dat maakt me woedend omdat ik erg bang ben dat het rapport klopt. Arme wereld!
 • H. Meestens

  1 jaar geleden
  Inderdaad Hendrikje. Men kijkt je aan van waar heb je het over. Israël, proeftuin van Pfizer/Moderna. Niemand wil je boodschap aannemen, ik wel: Stay Safe!!!
 • Hendrikje Haverkamp

  1 jaar geleden
  Israel was het grote voorbeeld. Deze zomer ging er een enorme waarschuwing vanuit dat juiste dit volledig gevaccineerde land een enorme coronagolf had. Niemand wilde hier iets van weten. Dit betekend dus voor Europa in de winter een ramp. Voor de gevaccineerden helemaal. 90% van de ziekenhuisopnames in Israel waren gevaccineerd. Langzaam wordt dit ook duidelijk voor Europa. Israel today, de joodse bevolking is woedend over het huidige coronabeleid. Stay Safe!!!!
 • JM SCHINKEL

  1 jaar geleden
  Weer het bewijs : je kunt besmet worden maar je kunt thuis gewoon blijven werken en belast de ziekenhuizen niet . Dan wordt het zoiets als een griepje . Laat je vaccineren !