Foto ter illustratie.
De kermisexploitanten beschouwen zichzelf eerder als slachtoffers dan als daders. Zo was een baldadige jongeman bovenop de suikerspinkraam geklommen.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De kermisexploitanten beschouwen zichzelf eerder als slachtoffers dan als daders. Zo was een baldadige jongeman bovenop de suikerspinkraam geklommen. © Instagram/buckert87

Exploitanten voelen zich als kop-van-jut behandeld na ruzie op kermis van Veessen: ‘De wereld op z’n kop’

Kermisexploitanten R.T. (28) uit het Utrechtse Zijderveld en M. de V. (42) uit Almelo zullen de kermis van 2018 in Veessen niet snel vergeten. Ze werden na een ruzie zelfs van poging tot doodslag beschuldigd. Vanmiddag konden zij zich hiertegen verdedigen in de Zutphense rechtbank.

  1. Burgemeester Heerde hoopt dat nieuw kabinet pas op plaats maakt met Lelystad Airport: ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’
    PREMIUM

    Burgemees­ter Heerde hoopt dat nieuw kabinet pas op plaats maakt met Lelystad Airport: ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’

    Burgemeester Jan Willem Wiggers van Heerde deed vorige maand een oproep aan de informateur om bij de vorming van het nieuwe kabinet een pas op de plaats te maken bij de ontwikkeling van Lelystad Airport. Hij deed dit namens de Veluwse gemeenten Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Oldebroek en Voorst. Maar een reactie uit het Haagse blijft tot dusverre uit. Toch blijft de waarnemend burgervader hoopvol: ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’.

Veluwe