‘Meester Pieter’ (22) uit Vorchten brengt als rapper Young Teach zijn debuutalbum uit

VIDEOAls jochie van twaalf wilde hij al rappen, maar kon hij nog niet de juiste woorden vinden. Tien jaar later lukt dat wel. En dus brengt Pieter Lammens (22) uit Vorchten vrijdag als rapper Young Teach zijn eerste album uit: Nieuw Seizoen.

 1. Het slachthuis is taboe voor Josephine (46): ‘Een paard kan rustig inslapen als je er vooraf goed over nadenkt’
  PREMIUM

  Het slachthuis is taboe voor Josephine (46): ‘Een paard kan rustig inslapen als je er vooraf goed over nadenkt’

  Verdriet is onvermijdelijk bij het afscheid van je geliefde dier. Daar is niets aan te doen. Maar de manier waarop je de (geplande) dood van je metgezel voorbereidt, is wel te sturen. Josephine Woltman Elpers (46) uit Wapenveld deed het bij haar paard Pallas. Ze schreef er het boek Een pluk paardenhaar over. Om andere diereneigenaren te helpen deze weg waardig te bewandelen. Voor zichzelf en voor het dier.
 2. Acht ‘onmisbaren’ schrijven advies aan Rutte en daar werkte Theo (64) uit Harderwijk aan mee voor tv-programma
  PREMIUM

  Acht ‘onmisbaren’ schrijven advies aan Rutte en daar werkte Theo (64) uit Harderwijk aan mee voor tv-programma

  Hij heeft het gevoel dat hij heeft mogen meepraten. De kans heeft gekregen een beetje invloed te hebben op het kabinetsbeleid. Als WZU-verpleegkundige in de ouderenzorg op de Noord Veluwe mocht Harderwijker Theo Bakker (64) aanschuiven bij zeven anderen uit de vitale beroepenbranche. Om samen een adviesrapport te maken. Dit alles in het decor van VPRO-tv-programma Tegenlicht. De Top der Onmisbaren 2020 wordt zondag 13 september uitgezonden.

Veluwe